Vejledning for dig

Personlig vejledning kan gøre en verden til forskel og kan højne din livskvalitet markant. Det er dog først nødvendigt at tillade sig selv, at række ud efter hjælpen. Det kræver både selverkendelse og en vis portion mod. Du skal nemlig turde mærke, at du har brug for at tale med en professionel om fortrolige ting. Når du får handlet på det du mærker, træder du over en grænse. Det skal derfor være et sikkert rum du træder ind i, hvor du føler dig velkommen og mødt. Samtidig er det vigtigt, at du med tiden lader dig støtte i at komme ud af din komfortzone. Det er nemlig der udviklingen sker, når du er blevet klar forandring.

Om Benedicte

Jeg hedder Benedicte Helgason f. 1962 og vokset op som den yngste af tre søskende på Østerbro i København. Min egen familie, består af min mand gennem 25 år, vores to børn og hunden Loui. De er mit daglige omdrejningspunkt.

Idag er jeg dybt taknemmelig for livet og for den lærerige rejse henimod at blive mere tro mod den jeg dybest set er. Jeg bevæger mig et skridt ad gangen, stadig nærmere min sande essens. Imens øver jeg mig i at tage taknemmeligt for ALT hvad livet bringer med sig. Jeg glædes over de små ting og elsker min hverdag. Det har bestemt ikke altid været sådan. Da jeg var sidst i 20´ erne, bad jeg om hjælp til at få kigget på en tung personlig bagage, jeg havde slæbt med mig. Det har været den bedste beslutning i mit liv!  Det var et vendepunkt, så skelsættende, at det næsten beskrives bedst, som at have levet to liv i den samme krop.

Familieterapeut Benedicte Helgason

Min Passion

Min passion ligger i at finde måder at forbinde det spirituelle med et praktisk jordnært liv og give næring til fælles nærvær og langsigtede,  bæredygtige projekter som har betydning for os alle. Det opleves som en livgivende og progressiv proces, hvor jeg oplever at hele gamle sår. Det giver afsæt til at nyt kan udfolde sig. Jeg er meget optaget af den menneskelige evne til at transformere smerte og modgang til tillid til livet og accept af den evige forandring, symboliseret i livshjulet, som er et grundvilkår for os alle.

Individuel terapi og behandling

Jeg brænder for at give en individuel livsvejledning og derfor er det vigtigt for mig, at mine ydelser er alsidige. Alle er forskellige og derfor er det meningsfyldt for mig, at kunne tilbyde flere måder at opleve personlig heling og vækst. Både psykoterapi, healingsmassage, familiesamtaler, familieopstilling og ayurvedisk vejledning er effektive metoder, som styrker dine iboende helende krafter.

Holistisk tilgang

At blive set som et helt menneske og ikke blive symptombehandlet for en følelsesmæssig eller fysisk smerte er for mig en hel grundlæggende betingelse for et godt liv. Derfor tilbyder jeg selvfølgelig dette holistiske menneskesyn i praksis. Det skal ikke forstås sådan, at det hele skal mikses sammen i et forløb. Men muligheden skal være der, da det er det helt rigtige for nogle. F.eks hvis man aldrig har arbejde med sig selv før, så kan det være en meget berigende måde at starte sin personlige rejse på. Hovedvægten hos mig ligger altid i fordybelse i kontakten til dig selv via et dynamisk samarbejde med mig. En løbende udveksling som giver dig indgange til at afdække dine personlige fokuspunkter. Dine nye indsigter og livsstrategier kan tage med ud og afprøve i din hverdag og efterfølgende vende tilbage og reflektere over i fælles dialog.

Hvad andre har fået ud af forløb hos Benedicte:

Adspurgt om hvad der har været det vigtigste at tage med sig fra samtaler eller gruppeforløb hos mig svarede tidligere klienter følgende:

”En følelse af ikke at stå alene og en ny forståelse for at mine tanker og følelser ikke er så anderledes og mærkelige når det kommer til stykket. Det har altså været den største befrielse.”  Betina M

”Jeg ser på mig selv på en mere kærlig og tilgivende måde i dag, så TAK for det! Peter N

” Værktøjer til grænsesætning og det med at jeg nu husker at mærke efter og ikke bare kører derudaf på autopilot. Det har gjort jeg har fået skuldrene ned på plads.” Line S

” Dialogen om hvordan jeg tager mere ansvar for mig selv har nok være banebrydende. Det er så vigtigt for vores lille familie, ellers ville jeg fortsat være en belastning, hver gang jeg ikke fik sagt stop i tide” Mie G

” Hendes input og even til bare at lytte og undres, så jeg kunne finde min egen retning. Det at der ikke var noget rigtigt og forkert. Derfor kan jeg sige, at er jeg, hvor jeg gerne vil være i dag.” Grethe B

”Det rum Benedicte skabte, så jeg trygt kunne tale om det jeg har på hjerte” Frederikke M

  ”Hjælp til at få indblik i min andel i de gentagne konflikter” Camilla H

Flere udtalelser:

”Fokus på at det jeg giver energi kommer der mere af – ja helt klart, virkelig at forstå det” Karen B

”Samtalerne og omsorgen, da alt var krise, en rolig og bestemt ”opsamling” og også hjælp til at finde min egen måde at komme videre på. Støtten til at afprøve, at gøre det der virkede for mig.” Mia T

”Hun kan rumme det ved mig og min historie, som jeg helst helt ville glemme. Nu er det en den del af mig, som jeg fuldt accepterer og kan se styrkerne ved.” Torben J

”Mulighed for at se og ændre min adfærd og konkrete redskaber til komme videre. Det har reddet vores ægteskab! Jeg syntes jo kun hun skulle ændre sig, så vi kunne komme videre, det var lidt flovt, men også meget befriende at erkende.” Søren O

”Jeg gik fra en overbevisning om ingenting at kunne, til at turde afprøve nye ting. Benedicte holdt jo fast og stillede spørgsmål ind i det svære, når jeg gled udenom, det tror jeg betød allermest!” Annette C

” Kæmpehjælp og opbakning til at finde og arbejde med mine mål i livet. Og ja et sted hvor jeg hen ad vejen fandt ud af, at jeg kan jo  bare kunne spørge og finde svarene i mig selv! ” Pernille A

Gode grunde til at tage kontakt

R

Over 25 års erfaring med personlig vejledning

R

Nærvær og indlevelse

R

Finde skjulte resourcer i forviklingerne

At blive mødt med nærvær og respekt

Jeg ønsker at hjælpe mennesker med at finde ind til kernen af en smertefuld problemstilling. Derfor tilbyder jeg at gå vejen med sammen med den der ønsker det.
Jeg har mange års erfaring og kendskab til mange forskellige måder, at støtte børn, unge og voksne til at finde potentialet i det svære og  forvirrende. Med andre ord så du inviteres til at vokse og blive mere hel, ved at forholde dig til det der dukker op undervejs i terapien, vejledningssamtalen, gruppeforløbet, kostændringen eller i en frigivende massage.

Jeg følger ikke bestemte skemalagte metoder i et individuelt forløb. Det er i mødet og samarbejdet med dig, at jeg løbende afstemmer hvordan der arbejdes videre. Jeg vil undervejs præsentere dig for forskellige tilgange til at udforske det du søger hjælp til, når jeg skøn-ner det vil have en positiv og afklarende betydning for dig.

Du vil også kunne opleve at få opgaver til næste gang vi ses, så du får størst muligt udbytte af dit forløb. Men sidstnævnte er et tilbud og ikke noget du behøver at takke ja til, for at komme hos mig. Du får altså hjælp til selvhjælp på forskellig vis.

Velforberedt og afklaret

Jeg modtager løbende supervision og er hele tiden undervejs og nyder at tilegne mig nye måder, at kunne understøtte og vedligeholde en positiv og naturlig udvikling for andre. Som psykoterapeut har jeg arbejdet med det jeg har med i bagagen af egne problematikker og gør det løbende. Dette faktum ser jeg som en altafgørende faktor for at jeg kan møde dig fra et professionelt sted med den empati og det nærvær som du fortjener.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Jeg besvarer mails inden for 24 timer.
Husk at aflyse din tid 24 timer før

  25 65 62 56

Bemærk: Er jeg optaget, kan du skrive en besked med navn og telefonnummer,så kommer vi hurtigere i kontakt.

Adresser

Østbanegade 13, 2100 København Ø
(find vej)

Struenseegade 13A, 1, 2200 Kbh N

(find vej)

Nyheder på sociale medier

Kontakt

Benedicte Helgason
CVR 25950348
Mobilepay: 24909
Bank: 3409-11922457

 25 65 62 56
(Læg gerne besked)

  be@pranapictures.dk

Psykoterapi

Har du prøvet “alt” eller er det første gang du søger hjælp i en svær livssituation?
I begge tilfælde, så er du velkommen til at kontakte Psykoterapeut Benedicte Helgason

Ved den indledende telefonsamtale får du en fornemmelse af, om du vil kunne få det forventede udbytte og jeg vil samtidig vurdere om jeg vil kunne vejlede dig der hvor du står.